• ForeningsForedrag, c/o FOF Aarhus, H. H. Seedorffs Str. 7, 8000 Aarhus C
  • 86 12 29 55
  • Mandag til fredag: Kl. 10.00 - 14.00

Charmekursus for mænd og kommunikationskursus i mild og blid stemmeføring for kvinder

Til dette festlige foredrag sætter Gunhild spotlight på forholdet mellem de to køn, når vi skal høre om mænd og kvinders forskellige tilgang til verden og deres forskellige brug af sproget. Det bliver et lærerigt foredrag, som helt sikkert vil vække smil og genkendelse uanset alder og parforholdssituation.

Foredraget har været vist i uddrag på DR2 i programmet Sådan er kvinder, det har været positivt omtalt i TV 2, og det er blevet tematiseret på DR1 i Formiddag med Nis Boesdal, hvor Gundhild svarer på spørgsmålet: ”Hvorfor vil så mange hustruer lave om på deres mænd?”.

Trods den skøre titel er foredraget så unikt, at der er garanti for, at folk går fornøjede hjem, lidt klogere på mænd og kvinders forskelligheder. Mit ”Charmekursus” findes også i en forkortet festudgave velegnet til jubilæer, store fester mm.

Varighed: 90-120 min. inkl. pause (varigheden kan tilpasses).
Udstyr: Gerne whiteboard/tavle/flipover, men ikke nødvendigt. Hvis der er behov for mikrofon ved større forsamlinger, skal det enten være et headset eller en knaphulsmikrofon – ikke håndholdt.
Praktiske oplysninger: Kan generelt ikke om fredagen.
Pris: kr. 1795,- i dagtimerne. Kr. 3750,- aftentimerne og weekend.

Foredragsholder

  • Gunhild Weisbjerg

    Jeg er terapeut og coach og har haft egen praksis siden 1988 efter mange år som tysklærer. Min erfaring som…