Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

6250 kr.

ÅBEN SORG TIL HELING – Vejen ud af Ensomhed

Sorg er kærlighed forbundet med døden, og sorg er den måde, hvorpå kærlighed kan udtrykkes på over for den afdøde. Ligeså kraftfuld og enorm kærlighed kan være i livet, kan kærlighed i døden være det samme. For den, der oplever sorgen, kan den være voldsom, altoverskyggende og ualmindelig svær at håndtere – ikke mindst alene…! Og netop mange med sorg oplever også ensomhed…

I foredraget ”Åben sorg til heling” tager master coach og psykoterapeut Mads fat om den sorg, der rammer alle mennesker på et eller andet tidspunkt i livet. For alle har et eller andet – en eller anden at miste… Vil man igennem sorgen på en god måde, kræver det åbenhed og mod. Både fra en selv, hvor man skal turde åbne sig op, og ens nærmeste, der skal have mod til at bryde den alt for nemme berøringsangst. Sorg er nemlig ikke en sygdom og må aldrig blive et tabu, der skal ties ihjel.

Udover en stærk faglig baggrund har Mads en dyrkøbt erfaring med sorg, da han her i starten af 2020 efter et hjertesvigt mistede sin egen datter, Josephine, på bare 15 år. Helingsprocessen, der stadig er i gang, har været et ualmindelig langt og sejt træk for Mads, der i foredraget også deler ud af sin egen historie og egne erfaringer – som en del af sin egen sorgbearbejdning.

Publikum til foredraget vil blive styrket med viden og værktøjer til bedre at kunne håndtere den følelsesmæssige smerte og sorg, der følger i kølvandet ved at have mistet. Et udvidet ordforråd præsenteres også – til en bedre håndtering af de svære indre følelser – for i sidste ende at skabe forløsning og forståelse for situationen og ikke mindst fremme heling hos den sorgramte.

Et intenst og nærværende foredrag, hvor bogstaveligt hjerte rimer på smerte rimer på hjerte – og åbenhed er vejen til heling…!
Varighed: 90 min. inkl. pause.
Udstyr: Behov for en projektor, mikrofon inkl. højtalere. 

 

Praktisk

Foredragsholder

Mads Sebbelov
Jeg er selvstændig master coach & psykoterapeut med virksomheden 'Sund stress'. Jeg er oprindeligt uddannet maskiningeniør, og har arbejdet for store firmaer som HOFOR, COWI og Haldor Topsøe, foruden min egen ingeniørvirksomhed MS Consult. Efter at have fundet ud af, at jeg ikke var tilfredsstillet hverken arbejdsmæssigt eller privat, og ved at søge hjælp via psykoterapien, begyndte jeg at uddanne mig til psykoterapeut selv. Hjemmeside: www.msebbelov.dk