Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3950 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Adfærdsmæssige og psykiske symptomer ved demens (BPSD)

Adfærdsmæssige og psykiske symptomer kan udvikle sig hos personer med demens. Symptomerne kan opleves som skræmmende og uforståelige af omgivelserne, og de bliver ofte årsag til, at personen med demens må flytte på plejehjem.

BPSD har ofte en årsag, som kan opspores, og sværhedsgraden kan i mange tilfælde reduceres ved hjælp af målrettede ikke-medicinske tilgange.

I foredraget fortæller Tina Risager om den nyeste viden på området og giver indblik i et stort nyt dansk projekt, som har vist markante forbedringer i personens livskvalitet. Efterfølgende lægger Tina gerne op til debat om jeres aktuelle erfaringer.
Varighed: 60-90 min. alt efter foredragsbookerens ønske.
Udstyr: Projektor, lærred, internetadgang og evt. tavle.
Pris: kr. 3950,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 60 min. og kr. 4550,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 90 min.

 

Praktisk

Foredragsholder

Tina Risager
Jeg er lektor og cand.mag. i læring og forandringsprocesser og har desuden en diplom i ledelse. Derudover er jeg sygeplejerske og har hovedsageligt min kliniske erfaring fra gerontopsykiatrien, plejehjem og hjemmeplejen. Den erfaring har jeg udbygget med ledelse i både Grønland og Danmark, hvor jeg bl.a. har erfaret, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke grupper og enkeltpersoner. De erfaringer har jeg båret ind i lektorfunktionen ved VIA University College samt i mine forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens. Jeg arbejder nu selvstændigt i min virksomhed Resopti, hvor jeg udbyder webinarer, uddannelse og kompetenceudvikling på ældre- og demensområdet. Hjemmeside: www.resopti.dk