Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3950 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Ældrepleje i Danmark – hvor skal/vil vi hen?

Den demografiske udvikling viser, at der i de næste mange år bliver flere ældre borgere i Danmark. Det medfører store udfordringer i ældreplejen i forhold til rekruttering af nye medarbejdere, nye og komplekse opgaver, nye samarbejdsformer og nye roller til plejepersonale, borgere og pårørende.

Til foredraget lægger Tina Risager et skarpt og erfarent blik på de aktuelle udfordringer på området og lægger op til fælles drøftelse af og debat om ønsker, bekymringer og muligheder på området.
Varighed: 60-90 min. alt efter foredragsbookerens ønske.
Udstyr: Projektor, lærred, internetadgang og evt. tavle.
Pris: kr. 3950,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 60 min. og kr. 4550,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 90 min.

 

Praktisk

Foredragsholder

Tina Risager
Jeg er lektor og cand.mag. i læring og forandringsprocesser og har desuden en diplom i ledelse. Derudover er jeg sygeplejerske og har hovedsageligt min kliniske erfaring fra gerontopsykiatrien, plejehjem og hjemmeplejen. Den erfaring har jeg udbygget med ledelse i både Grønland og Danmark, hvor jeg bl.a. har erfaret, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke grupper og enkeltpersoner. De erfaringer har jeg båret ind i lektorfunktionen ved VIA University College samt i mine forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens. Jeg arbejder nu selvstændigt i min virksomhed Resopti, hvor jeg udbyder webinarer, uddannelse og kompetenceudvikling på ældre- og demensområdet. Hjemmeside: www.resopti.dk