Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3950 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Ældrepleje og uddannelse i Kina

Foredraget er en fortælling med billeder, erfaringer og anekdoter, der levende illustrerer udfordringer i det kinesiske samfund i forhold til manglende arbejdskraft og stor social ulighed på ældreområdet.

Hvilke udfordringer er der ved seniorlivet i Kina – for borgeren, familien og medarbejderne? Det giver Tina Risager indblik i til foredraget, som også indeholder en fortælling om det dansk/kinesiske samarbejde på uddannelses- og plejeområdet.
Varighed: 60-90 min. alt efter foredragsbookerens ønske.
Udstyr: Projektor, lærred, internetadgang og evt. tavle.
Pris: kr. 3950,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 60 min. og kr. 4550,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 90 min.

 

Praktisk

Foredragsholder

Tina Risager
Jeg er lektor og cand.mag. i læring og forandringsprocesser og har desuden en diplom i ledelse. Derudover er jeg sygeplejerske og har hovedsageligt min kliniske erfaring fra gerontopsykiatrien, plejehjem og hjemmeplejen. Den erfaring har jeg udbygget med ledelse i både Grønland og Danmark, hvor jeg bl.a. har erfaret, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke grupper og enkeltpersoner. De erfaringer har jeg båret ind i lektorfunktionen ved VIA University College samt i mine forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens. Jeg arbejder nu selvstændigt i min virksomhed Resopti, hvor jeg udbyder webinarer, uddannelse og kompetenceudvikling på ældre- og demensområdet. Hjemmeside: www.resopti.dk