Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

5750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Alle mine længsler – Jeppe Aakjærs sange om kjærligheden

En rundtur i Jeppe Aakjærs smukke og dramatiske univers af sange om den stærke, uskyldsrene, livsbekræftende, altfortærende, ustyrlige, svære og lejlighedsvis dødbringende kærlighed.

I sangene møder vi hele paletten af følelser fra røde kinder og bankende pigehjerter, hemmelige stævnemøder og drømmen om den eneste ene, over ulykkelig kærlighed og dyb fortvivlelse til det modne ægtepars fine samhørighed og de gamle kærester der – mindeblide – ser tilbage på deres ungdom.

Undervejs synger vi om en lang række skæbner i Aakjærs persongalleri: Anna, der var i Anders kær, Mads Tammeses Maren, Ka’ Drebæk, Ung Kjesten, Jørgine, Den frimodige skrædder og mange andre…

Endelig løfter vi nyfigent lidt af sløret for Jeppe Aakjærs eget kærlighedsliv med henholdsvis Marie Bregendahl og Nanna Krog.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Mors Rok

ved Peter H. Thomsen og Barbara Tholozan.

Mors Rok blev dannet i 2016 - først som duo og siden som trio. Udgangspunktet er en passion for Jeppe Aakjærs liv og værk og lyst til at formidle hans lysende klare og stadig højaktuelle budskaber til inspiration og debat. Det er foreløbigt blevet til mere end hundrede koncerter. Og vi vil meget mere! Samarbejdet med Barbara Tholozan er en gave, der fører projektet nye steder hen! Hjemmeside: www.peter-spillemand.dk