Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Alle tiders Sang

Vi synger os op gennem tiden. Med én sang fra hvert årti bevæger vi os fra 1920´erne til vores egen tid. Hvert årti får en kommentar med på vejen – Var der krig eller fred? Var der oprør eller hygge?

Publikum får rig mulighed for at synge med på sange af Liva Weel, Elvis, Otto Brandenburg, The Beatles, John Mogensen, Poul Krebs, Kim Larsen, Tommy Seebach og flere.

Nils Adrian kommer med sit gode humør – sin stemme, en guitar, nogle mundharper og lidt slagtøj. Når publikum synger med, bliver det alletiders sang.

Sidst i programmet har vi fællessang efter publikums valg. Vi tager afsæt i jeres sangbøger. Nils Adrian synger for og akkompagnerer. Med sig har han også sit eget repertoire med over 300 sange, som man kan ønske fra.
Varighed: 2×45 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Nils Adrian
Musik fra vugge til grav! Jeg laver musik for de yngste vuggestuebørn og for de ældste plejehjemsbeboere - og alle andre aldre! Da jeg selv lige har rundet de 60 år, henvender en stor del af mit repertoire sig til det modne publikum. Mit arbejdsliv er en blanding af koncert, underholdning, fællessang, festmusik og teatermusik. I løbet af de sidste 25 år har jeg udviklet et ”One Mand Band,” hvor jeg spiller på mange instrumenter på samme tid. På min hjemmeside kan man se videoer med dette. Oprindeligt er jeg uddannet på konservatoriet som klassisk guitarist, men jeg spiller lige så gerne rytmisk musik i de fleste genrer. Hjemmeside: www.nilsadrian.dk