Andrew Lloyd Webber – kraftfulde magiske musicals

Englands geniale komponist, Andrew Lloyd Webber, er musicalens fornyer og den til dato største, britiske musical-komponist.

Til foredraget synger Anne-Mette, ledsaget af en pianist, 24 fantastiske og berømte sange, bl.a. ”Dont cry for me Argentina”, ”Memory”, ”All I ask of you”, ”The music of the Night”, ”I don’t know how to love him”, ”High flying adored”, ”I only want to say”, ”Think of me” og ”Angel of music”.

Undervejs præsenterer hun kort handlingen i komponistens største succeser: Phantom of the Opera, Cats, Evita, Tell me on a Sunday, Jesus Christ Superstar og The Sunset Boulevard.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk