Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3950 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

At være pårørende til en borger med demens

Pårørende til mennesker med demens er ofte ægtefæller og voksne børn, men kan også være børnebørn, venner, naboer osv. Det kan være en meget stor psykisk belastning at være pårørende, hvilket medfører en høj risiko for selv at blive syg.

I foredraget fortæller Tina Risager om typiske oplevelser hos pårørende, inddrager autentiske pårørendefortællinger og giver bud på, hvordan omgivelserne kan støtte den familie, som har fået demens ind på livet. Hun tager afsæt i den nyeste viden på området og anbefaler et foredrag med efterfølgende debat om jeres aktuelle erfaringer.

 

Praktisk

Foredragsholder

Tina Risager
Jeg er lektor og cand.mag. i læring og forandringsprocesser og har desuden en diplom i ledelse. Derudover er jeg sygeplejerske og har hovedsageligt min kliniske erfaring fra gerontopsykiatrien, plejehjem og hjemmeplejen. Den erfaring har jeg udbygget med ledelse i både Grønland og Danmark, hvor jeg bl.a. har erfaret, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke grupper og enkeltpersoner. De erfaringer har jeg båret ind i lektorfunktionen ved VIA University College samt i mine forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens. Jeg arbejder nu selvstændigt i min virksomhed Resopti, hvor jeg udbyder webinarer, uddannelse og kompetenceudvikling på ældre- og demensområdet. Hjemmeside: www.resopti.dk