Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3250 kr.

Autocamper gennem Canada

Canada er verdens andenstørste land, og Nikolaj Witte har sammen med familien kørt et “hjem på hjul”, en autocamper, fra bjergene ned til havet. Til verdens smukkeste storby, Vancouver, gennem den skønneste natur til ikonerne og højdepunkterne Banff og Jasper nationalparker i Rocky Mountains.

I Canada fandt Nikolaj de dybe fjorde på vestkysten, efterfulgt af de ensomme veje op til smaragdgrønne bjergsøer og snedækkede bjergtoppe i op til 4.000 meters højde i de canadiske Rocky Mountains.

Nikolaj valgte motorhome, eller RV som canadierne kalder deres hjem på hjul. Dermed var naturen altid lige uden for døren, vandreturene var lige der hvor morgenmaden sluttede, og den klassiske canadiske grill om aftenen var med udsyn til bjergene og skoven hvor de mægtige bjørne lever.
Varighed: 2 x 45 min.
Udstyr:

 

Praktisk

Foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte
Jeg er uddannet cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi, professionel foredragsholder med 20 års erfaring og globetrutter. Jeg er far i Globetrotterfamilien, medlem af De Berejstes Klub, tidligere chefredaktør på rejsemagasinet Opdag Verden, og har optrådt som vært på rejseprogrammer på TV. Jeg er specielt fascineret af verdens kulturer, historie og religioner. Hjemmeside: https://www.foredragomrejser.dk/online-foredrag-rejser