Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

B. S. Ingemann – Danmarks mest elskede salmedigter

Alle kender salmer som ‘I østen stiger solen op’, ‘Glade jul’ og ‘Dejlig er jorden’. Disse salmer har udødeliggjort B. S. Ingemann. En fortælling om den elskede digter og hans tid. Hans store kærlighed, hans store sorg og hans største glæder.

Et spændende indblik i en af dansk guldalders fremtrædende personligheder, og en gennemgang af hans forfatterskab og hans venskaber med Grundtvig, H. C. Andersen og Bertel Thorvaldsen.

Dertil også en kort genfortælling af hans novelle “De fortryllede fingre”, som i dag er glemt, men er uhyre aktuel ind i vores nutid, hvor skønhedsidealer og det perfekte søges – med de problemer, som det medfører.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk