Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3000 kr.

soldat og tank

Bare der ikke bliver krig igen!

Det sagde min far tit i min barndom i 1950erne, særligt når det brændte på ude i verden med Ungarn, Suez, Cubakrisen og mordet på John F. Kennedy. Jeg havde ikke oplevet 2. verdenskrig personligt, men jeg kendte min fars frygt for at der skulle blive krig igen. Min far var ung under krigen, men han var ikke personligt involveret i krigshandlinger og han levede i et forholdsvist fredeligt hjørne af landet. Alligevel havde frygten for krigen påvirket hans liv meget.

I foredraget “Bare der ikke bliver krigen igen” genfortæller jeg nogle af de historier han fortalte og fortæller, hvordan hans frygt for krigen kom til at påvirke mit liv i barndommen og ungdommen.

Frygten for krigen er meget aktuel i nutiden og Jens Peter mener det er vigtigt at tale om frygten og om hvad vi kan gøre for fredens sag.

 

Praktisk

Foredragsholder

Jens Peter Madsen
Jeg er en rigtig historiefortæller, som sætter gang i erindringer og spreder fortælleglæde med historier, som jeg selv fik fortalt som barn, eller som jeg selv har forfattet gennem et langt liv som seminarielærer og kunstner. Jeg har holdt foredrag om fortælling i mere end 25 år og er nu aktuel med bogen Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller. Hjemmeside: www.jenspetermadsen.dk Jens Peter Madsen er også aktuel med konceptet Fortælletime DIREKTE, som er en internetudgave af en meget gammel tradition, som mange ældre kender fra deres skoletid. Se mere her: https://www.youtube.com/user/digitalstorytellerdk/videos