Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3000 kr.

børn i 150'erne på stylter

Barndom i 1950’erne

Kom dine børn, børnebørn eller oldebørn i møde med fortællinger om din egen barndom.

Mange mennesker kender lysten til at høre om og fortælle historier om det liv, de har levet, og særligt om dengang, de selv var børn. Mange har skrevet og læst erindringer i hæfter og bøger, og for mange er det en skøn oplevelse at fortælle om “gamle dage” til børn, børnebørn eller oldebørn. Men det er ikke altid let at fange og fastholde andres og særligt børns opmærksomhed og interesse.

Dette fortæller Jens Peter, som har arbejdet med barndomsfortælling i mere end 20 år, om til foredraget, hvor han også indvier os i nogle af sine egne barndomshistorier om “En dreng med en livlig fantasi”.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Headset eller knaphulsmikrofon, hvis forstærkning er nødvendig.

 

Praktisk

Foredragsholder

Jens Peter Madsen
Jeg er en rigtig historiefortæller, som sætter gang i erindringer og spreder fortælleglæde med historier, som jeg selv fik fortalt som barn, eller som jeg selv har forfattet gennem et langt liv som seminarielærer og kunstner. Jeg har holdt foredrag om fortælling i mere end 25 år og er nu aktuel med bogen Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller. Hjemmeside: www.jenspetermadsen.dk Jens Peter Madsen er også aktuel med konceptet Fortælletime DIREKTE, som er en internetudgave af en meget gammel tradition, som mange ældre kender fra deres skoletid. Se mere her: https://www.youtube.com/user/digitalstorytellerdk/videos