Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Besættelsen i billeder

Et billede siger mere end mange ord, men ord skal der også til for, at man får det hele ud af billedet.

På baggrund af mange års interesse og studier fortæller Henrik om besættelsestiden i billeder og ord, både det kendte og det mere ufortalte. Hør om den 9. april, samarbejdspolitikken, modstandsbevægelsen, søfolkenes indsats, de tyske flygtninge og meget mere.

I 2020 markerede vi 80 året for Danmarks besættelse og 75 året for befrielsen. Henrik vil fortælle om de forbandede år gennem ord og billeder; de år i Danmarks historie der stadig er stor interesse og nysgerrighed for, og som på mange områder også har indflydelse på vores dages politik og samfundssyn.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk