Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Billie Holidays blå tone

Et inderligt musikforedrag om “the First Lady of Jazz and Blues”.  En “strange fruit” fra Harlem.

Vi følger Billie Holidays kamp for bare at få lov til at synge. Hun var for hvid til de sorte orkestre og for sort til de hvide. Hun nåede at udødeliggøre mange nu klassiske sange som “The man I love”, “April in Paris” og “God Bless the child”.

Vi hører om hendes liv og genhører et bredt udvalg af hendes mest sjælfulde sange. Men vi starter med hendes mere “lystige periode” – da hun var ung.
Til foredraget optræder Anne-Mette sammen med en pianist.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk