Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1350 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Hits vi husker

Hvad hed Elvis’ første film? Hvornår var første Melodi Grand Prix? Og hvem var swingpjatterne?

Her skal vi høre en god blanding af kendte hits og evergreens – både danske og udenlandske. Alt sammen noget der kan synges, nynnes eller gynges med på. Og selvfølgelig med en god historie:

F.eks.: “Musens sang”, “Det var på Frederiksberg”, “Over The Rainbow”, “Gem et lille smil”, “Oh Marie jeg vil hjem til dig”, ”Take It Easy Boy Boy”, “Ved landsbyens gadekær”, “Love Me Tender”, “Så længe jeg lever”, “Skibet skal sejle i nat” og “Du er min øjesten”.

Foredraget kan efter aftale drejes andre steder hen. Kan også – eller i stedet indeholde kendte sange af f.eks. Beatles, Bob Dylan, Kim Larsen, Dolly Parton, Shu-bi-dua, Simon og Garfunkel, Sebastian, Carol King, Donovan, Cat Stevens eller andre.

Dele af foredraget kan arrangeres som fællessang. Sanghæfter kan medbringes.

Foredraget kan tilpasses til plejehjem.

Pris: kr. 1350,- i dagtimer / 1600,- for aften/weekend

 

Praktisk

Foredragsholder

Pernille Alstrup Jensen
Jeg er jeg en glad musikant, der elsker at bruge musikken i kontakten med andre mennesker. Sang og musik kan noget særligt. Det sidder dybt i os, rører ved vore følelser, og der er mange minder knyttet til sang og musik. Men fremfor alt skaber det glæde. Ud over sangen og musikken bygger mit besøg på at skabe god kontakt og dialog med publikum. Bl.a. gennem historier og gætterier om de enkelte sange. Mere end 30 års erfaring med ældre mennesker på lokalcentre og i plejeboliger har lært mig, hvor meget god kontakt betyder for et vellykket arrangement. Dele af foredragene kan arrangeres som fællessang. Sanghæfter kan medbringes. De fleste foredrag kan tilpasses til plejehjem.