Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3250 kr.

Brasilien – strande, storby og vandfald

Brasilien er et enestående og kæmpestort rejseland. Det er næsten umuligt at få alle højdepunkterne med, men Nikolaj giver sit bud på de bedste, smukkeste og mest spektakulære steder i denne sydamerikanske gigant.

Brasilien har rejseikonerne Copacabana og Ipanema – begge verdensklasse strande i Rio de Janeiro, de er meget mere end bare sand. De er små kvarterer og kulturhistoriske kapitler i sig selv. I Rio stopper det ikke her, for også Kristusstatuen der blev kåret som et af verdens syv nye vidundere, skal ses på tæt hold og fra en helikopter.

Iguazú-vandfaldene eller Foz do Iguaçú som de lokale kalder disse, er nogle af verdens største vandfald og er et must-see i Brasilien, ja faktisk i hele Sydamerika, og mange vil gå så vidt som at sige, at de hører til den absolutte top af naturlige seværdigheder i hele verden.

Brasilien har meget storslået natur, fra kysten til Amazonas og Pantanal. Pantanal er et kæmpestort vådområde, som er oplagt for besøgende der er interesserede i at se Sydamerikas vilde dyr eller at bo på en farm med ægte brasilianske cowboys.
Varighed: 2 x 45 min.

Udstyr:

 

Praktisk

Foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte
Jeg er uddannet cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi, professionel foredragsholder med 20 års erfaring og globetrutter. Jeg er far i Globetrotterfamilien, medlem af De Berejstes Klub, tidligere chefredaktør på rejsemagasinet Opdag Verden, og har optrådt som vært på rejseprogrammer på TV. Jeg er specielt fascineret af verdens kulturer, historie og religioner. Hjemmeside: https://www.foredragomrejser.dk/online-foredrag-rejser