Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Litteratur, forfattere og fortælling, bøger

Dan Turèll – langt mere end sorte negle og en provokerende gavflab

Mange husker Dan Turèll for de sorte negle og de provokerende udtalelser, men han var langt mere end det. Dan Turèll var en forfatter, der gik fra at være totalt uforståelig for de fleste til at være uhyre populær og folkelig. Han gik fra at skrive vanskeligt tilgængelige digte til at skrive morsomme og tænksomme klummer, samt underholdene kriminalromaner.

Dan Turèll var en af de få enere, vi har haft i dansk kulturliv, og da han døde i ’93 mistede vi en helt særlig personlighed.

Hør om manden bag det specielle image og om et helt særligt forfatterskab, når Henrik fortæller om Dan Turèll.

Med illustrationer og et genhør med hans indtaling af nogle af de mest populære digte.
Varighed: 75-100 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk