Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3950 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

De mange sande perspektiver

Gennem foredraget giver Tina Risager et indblik i fortællinger fra de tre forskellige verdener: patient-, pårørende- og medarbejderperspektivet i ældreplejen.

Hver eneste fortælling er sand – set ud fra eget perspektiv. De er både alvorlige, sjove og skæve – og afspejler den kompleksitet, der indimellem opstår, når mange forskellige mennesker skal samarbejde om en fælles sag.

Der bliver oplæg til debat og samtale om, hvordan en fælles forståelse og indsats måske kan fremme samarbejdet til gavn for alle parter.
Varighed: 60-90 min. alt efter foredragsbookerens ønske.
Udstyr: Projektor, lærred, internetadgang og evt. tavle.
Pris: kr. 3950,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 60 min. og kr. 4550,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 90 min.

 

Praktisk

Foredragsholder

Tina Risager
Jeg er lektor og cand.mag. i læring og forandringsprocesser og har desuden en diplom i ledelse. Derudover er jeg sygeplejerske og har hovedsageligt min kliniske erfaring fra gerontopsykiatrien, plejehjem og hjemmeplejen. Den erfaring har jeg udbygget med ledelse i både Grønland og Danmark, hvor jeg bl.a. har erfaret, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke grupper og enkeltpersoner. De erfaringer har jeg båret ind i lektorfunktionen ved VIA University College samt i mine forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens. Jeg arbejder nu selvstændigt i min virksomhed Resopti, hvor jeg udbyder webinarer, uddannelse og kompetenceudvikling på ældre- og demensområdet. Hjemmeside: www.resopti.dk