Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Kærlighedens karrusel

Her møder vi duoen “De To Musikanter”, som består af Kirsten Brunbech og Nils Adrian, der begge er uddannet på musikkonservatoriet.

De To Musikanter udfolder sig med masser af tostemmig sang, ledsaget af guitar, tværfløjte, mundharpe og diverse rytmeinstrumenter.

I dette program er der kærlighed på spil! Og der bliver rig mulighed for at synge med på sange som “Når lygterne tændes”, “Can’t help falling in love”, “Tusind stykker”, “Avenuen” og mange flere.

Gennem sangene kommer vi i kontakt med kærlighedens mange facetter: Den store kærlighed, den umulige kærlighed, den længselsfulde kærlighed m.m.

Hver side af kærligheden får en kommentar med på vejen. Det er ikke sikkert, at vi bagefter er blevet klogere på kærligheden – men vi har fået gang i følelserne!

Sidst i programmet er der mulighed for fællessang, hvor De To Musikanter spiller på opfordring fra publikum. Vi tager afsæt i jeres sangbøger. Desuden har vi en Ipad med over 300 sange, som man også kan ønske fra.
Varighed: 2×45 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Nils Adrian
Musik fra vugge til grav! Jeg laver musik for de yngste vuggestuebørn og for de ældste plejehjemsbeboere - og alle andre aldre! Da jeg selv lige har rundet de 60 år, henvender en stor del af mit repertoire sig til det modne publikum. Mit arbejdsliv er en blanding af koncert, underholdning, fællessang, festmusik og teatermusik. I løbet af de sidste 25 år har jeg udviklet et ”One Mand Band,” hvor jeg spiller på mange instrumenter på samme tid. På min hjemmeside kan man se videoer med dette. Oprindeligt er jeg uddannet på konservatoriet som klassisk guitarist, men jeg spiller lige så gerne rytmisk musik i de fleste genrer. Hjemmeside: www.nilsadrian.dk