Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3950 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Demens i familien og fællesskabet

Foredraget handler om demens og om, hvordan sygdommen kan komme til udtryk. Tina fortæller om typiske symptomer og giver indblik i, hvilken indflydelse demens kan have på fællesskaber, familieliv og den enkelte person med demens.

I foredraget viser hun billeder, og hun fortæller også om den nyeste viden på området og om, hvilke indsatser der er i gang i Danmark for at forbedre vilkår og livskvalitet for borgere med demens og pårørende.

Hvis det ønskes, kan der efter foredraget lægges op til debat om jeres lokale udfordringer og erfaringer.
Varighed: 60-90 min. alt efter foredragsbookerens ønske.
Udstyr: Projektor, lærred, internetadgang og evt. tavle.
Pris: kr. 3950,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 60 min. og kr. 4550,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 90 min.

 

Praktisk

Foredragsholder

Tina Risager
Jeg er lektor og cand.mag. i læring og forandringsprocesser og har desuden en diplom i ledelse. Derudover er jeg sygeplejerske og har hovedsageligt min kliniske erfaring fra gerontopsykiatrien, plejehjem og hjemmeplejen. Den erfaring har jeg udbygget med ledelse i både Grønland og Danmark, hvor jeg bl.a. har erfaret, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke grupper og enkeltpersoner. De erfaringer har jeg båret ind i lektorfunktionen ved VIA University College samt i mine forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens. Jeg arbejder nu selvstændigt i min virksomhed Resopti, hvor jeg udbyder webinarer, uddannelse og kompetenceudvikling på ældre- og demensområdet. Hjemmeside: www.resopti.dk