Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2750 kr.

Det gode liv, glade mennesker

Den kloge kone fra Brabrand fortæller om den alternative sundheds veje og vildveje

Til dette foredrag får vi et humoristisk tilbageblik på et liv med fingeren på pulsen i den alternative verden. Leddegigt fik i 1972 Gundhild til at søge det alternative, og hun lærte i 1974 zoneterapi, hvilket gav hende tilnavnet “Den kloge kone fra Brabrand”.

Nu fortæller hun blandt andet om den såkaldte Doman-træning af hendes hjerneskadede barnebarn i USA, om stamcellebehandling i Ukraine og om mindre eksotiske emner som antiinflammatorisk kost. Medbring papir og blyant, hvis du vil notere hendes bedste bud på de sundhedsråd fra såvel den etablerede som den alternative verden, som hun i dag har tillid til. Sundhedsråd, som givetvis er med til at holde Gunhild fit for fight på trods af, at gigt og kræft hører til hendes genetiske bagage.
Varighed: 90-120 min. inkl. pause (varigheden kan tilpasses).
Udstyr: Gerne whiteboard/tavle/flipover, men ikke nødvendigt. Hvis der er behov for mikrofon ved større forsamlinger, skal det enten være et headset eller en knaphulsmikrofon – ikke håndholdt.

Praktiske oplysninger: Kan generelt ikke om fredagen.

 

Praktisk

Foredragsholder

Gunhild Weisbjerg
Jeg er terapeut og coach og har haft egen praksis siden 1988 efter mange år som tysklærer. Min erfaring som foredragsholder strækker sig helt tilbage til 1991, og siden da har jeg haft hele Danmark som arbejdsplads i mit virke som foredragsholder og kursusleder. Kodeordene for mit eget liv har altid været: Livsmod, ukuelighed og humor. Jeg ønsker med mine foredrag at servere en god portion brugbar viden krydret med masser af humor og fortællerglæde. Jeg har holdt foredrag i 31 år og glædet mig til hver eneste opgave. Mit publikum kan derfor forvente en livlig, uhøjtidelig, men velforberedt foredragsholder, som vil gøre sit yderste for servere en god oplevelse. Hjemmeside: https://weisbjerg.dk/