Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3000 kr.

Foredragsholder Jens Peter Madsen

Dengang bedstefar var dreng

Et foredrag om at fortælle barndomshistorier, som skaber mening og sammenhæng på tværs af generationer.

Historiefortælling var en selvfølgelig del af Jens Peters egen barndom, og nutidens børn får mange historier fra medierne, men mange af dem får ingen eller alt for få historier fortalt af deres nærmeste. Konkurrencen fra medierne er hård, så forældre, bedsteforældre og oldeforældre må øve sig på at fortælle personlige historier, som lærer børnene at lytte og koncentrere sig.

Foredraget er krydret med et udvalg af Jens Peters egne historier fra barndommen, som giver gode eksempler på, hvad man kan fortælle om, og hvordan man gør det, så lytterne hører efter. Det er humørfyldte historier, som dyrker fantasien, det lune sind og humoren.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Headset eller knaphulsmikrofon, hvis forstærkning er nødvendig.

 

Praktisk

Foredragsholder

Jens Peter Madsen
Jeg er en rigtig historiefortæller, som sætter gang i erindringer og spreder fortælleglæde med historier, som jeg selv fik fortalt som barn, eller som jeg selv har forfattet gennem et langt liv som seminarielærer og kunstner. Jeg har holdt foredrag om fortælling i mere end 25 år og er nu aktuel med bogen Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller. Hjemmeside: www.jenspetermadsen.dk Jens Peter Madsen er også aktuel med konceptet Fortælletime DIREKTE, som er en internetudgave af en meget gammel tradition, som mange ældre kender fra deres skoletid. Se mere her: https://www.youtube.com/user/digitalstorytellerdk/videos