Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Det er det skønneste jeg ved – operette og syngespil

De folkekære syngespil og operetter fra før verden gik af lave. En charmerende musikalsk humørbombe, fyldt med kokette og lattermilde sange.

–  Så kom min skat, hør, dansen kalder os. Lad den store tromme tromme og gå med, gå med. Ja, kom selv og føl hvordan dit hjerte slår i en valsetakt, når jeg byder Dem et kirsebær. For man kan jo ikke gøre for, at man har charme, kan man vel?

Sange fra Sommer i Tyrol, Frk. Nitouche, Landmandsliv og En søndag på Amager. Gennem foredraget akkompagneres Anne-Mette af sin pianist, når hun synger i alt 24 sange, som hun også knytter fortællinger til.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk