Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Natur, Lønstrup, Vesterhavet

Det sydfynske Øhav

Det sydfynske Øhav er betegnelsen for det lavvandede farvand syd for Fyn, hvor der ligger mere end 55 øer og holme. Sydfyn og øerne er tæt besat af herregårde, og på herregården Skovsgård skal vi se, hvordan upstairs og downstairs fungerede på Langeland.

Vi hører bl.a. om Avernakø, Drejø, Lyø, Skarø og Ærø og undersøger de enkelte øers karakteristika. Vi tager temperaturen på de enkelte øer, og Eigil fortæller om øernes store udfordringer.
Varighed: 2×45 min. (45 min. foredrag og ca. 45 min. rejsefilm, bestående af videooptagelser og stilbilleder krydret med speak og baggrundsmusik).
Udstyr: Lærred el.lign. Ved større forsamlinger også mikrofon. Bærbar computer, projektor og højtalere kan medbringes, hvis det ikke kan stilles til rådighed.

 

Praktisk

Foredragsholder

Eigil Lyhne
Jeg er uddannet socialrådgiver og har i 9 år været ledende misbrugskonsulent i Aarhus Amt, og jeg har også været forstander for flere misbrugsinstitutioner i mange år. Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder, og som leder har jeg ofte holdt foredrag om sociale forhold. Inden for de sidste 20 år har jeg "rejst verden tynd" og lavet mange rejsefilm.