Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Edith Piafs liv og skæbne

Vi skal høre alle Piafs mest kendte sange samt nogle mindre kendte. Et spændende, anderledes og dramatisk musikforedrag i sang og ord om Piafs fanden-i-voldske, stærke, fascinerende og tragiske liv.

Gennem 20 dejlige sange, der alle afspejler væsentlige begivenheder i hendes stormomsuste liv, bydes der på en musikalsk rundrejse i hendes historie. Blandt mange andre vil Anne-Mette synge sange som “Non, je ne regrette rien”, “La vie en rose”, “Milord” og “Hymne a l’amour”.

Piaf startede som gadesanger og blev som 20-årig opdaget, hvilket førte til en kometagtig karriere med status af verdensstjerne.
Sangene synges på dansk, og til foredraget deltager der også en pianist.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk