Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1640 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Eftertanke til tiden … i tide

Foredraget er knyttet til udgivelsen af foredragsholderens fjerde og sidste bog i demokratiserien. Denne bog udkommer i 3 dele i marts og september 2019 og i januar 2020. Bogen har titlen Demokratisk diagnose og kur og er en samling historiske, politiske og filosofiske essays, som foredragsholderen har skrevet de seneste ca. 25 år.

Som forfatter og foredragsholder drager Steen Ole Hedelund Jørgensen den konklusion, at det er en stor fare for demokratiet, at tilliden mellem folket og politikerne er meget lav. Han efterlyser nye værdier i den demokratiske debat, så folket kan engageres i en fortsat udvikling og sikring af demokratiet.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Projektor og en bærbar pc. Foredragsholderen tager sin egen bærbare pc og kabler med, som kan benyttes, hvis der fra projektoren er en vga- og/eller hdmi-udgang. I flere af foredragene er der brug for et lydanlæg – dette aftales nærmere ved booking. Ved foredrag i større lokaler er der brug for knaphulsmikrofon.
Pris: kr. 1640,- (ekskl. transportudgifter).

 

Praktisk

Foredragsholder

Steen Ole Hedelund Jørgensen
Jeg er uddannet journalist og lærer og har arbejdet i Danmarks Radio på Østjyllands Radio, som reporter på TV Avisen og som leder i DR's afdeling i Aarhus. Desuden har jeg arbejdet som freelancejournalist og som lærer i folkeskolen og på højskoler samt som leder af en friskole. I dag læser jeg teologi og arbejder som forfatter. Gennem 20 år har jeg holdt foredrag.