Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Elvis Presley – hans liv og hans musik

Elvis Presley døde i 1977 i en alder af kun 42 år, men hans musik spilles stadig dagligt verden rundt, og hans betydning for musikken og ungdomskulturen bliver mere og mere anerkendt.

Hør den spændende historie om den fattige, unge sydstatsmand fra Memphis, Tennesee, der blev The King of Rock’n Roll og solgte mere end en milliard albums og tjente milliarder af dollars, men endte sine dage i sit store badeværelse på Graceland. En fascinerende fortælling om den sanger, vi alle kender, har hørt og set på film og tv.

En fortælling i ord, billeder og musik, fortalt af en virkelig kender.
Henrik synger ikke, men fortæller om hans liv og betydning og giver smagsprøver på hans musik.
Varighed: 70-100 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk