Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

5250 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Elvis Presley – Kom med bag legenden

Elvis Presley var kongen af rock ‘n’ roll og en levende legende i hans egen levetid. Men hvordan var manden bag myten?

Stig Ulrichsen fortæller den betagende historie om rockkongen Elvis Presley, og vi kommer til at høre anekdoter, som ikke har været fortalt før. Anekdoter, som Elvis’ nærmeste venner har fortalt til Stig, og som han nu deler med tilhørerne, der kommer helt tæt på manden og myten Elvis Presley.

Stig Ulrichsen har skrevet flere artikler og tre bøger om Elvis Presley, og selvom man ikke er den store Elvis-fan, så er der stor mulighed for, at man næsten kan blive det til foredraget. Vi kommer nemlig helt tæt på rockkongen, når Stig giver os fornemmelsen af at sidde sammen med ham i hans pink Cadillac til denne lærerige og muntre aften.
Varighed: 2×45 min. Kan tilpasses efter ønske.
Udstyr: Projektor/lærred samt mikrofon/anlæg (hvis over 60 personer).

 

Praktisk

Foredragsholder

Stig Ulrichsen
Jeg er tv-vært, radiovært og forfatter og har levet et liv i musikbranchen, hvor jeg har arbejdet med vores populæreste kunstnere herhjemme og i udlandet. Jeg har specialiseret mig i at fortælle historier om kendte mennesker og med min storytelling gøre dem levende for publikum. Det er vigtig for mig, at man går derfra klogere på personen, mens man har moret sig og er blevet en lille smule rørt undervejs i fortællingen. Hjemmeside: stigulrichsen.com