Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1250 kr.

Fragtskib

En aften blandt tolder og synder

Tag med på en spændende rejse gennem 40 år med kontrol af skibe for smugleri af alle former. Knud Erik Rasmussen har været ansat i SKAT, hvor han var operativ leder af gruppen, som dækkede hele landet. Her undersøgte de skibene for narko, våben, sprængstoffer, menneskesmugling, cigaretter og andet som er forbudte varer at indføre i landet.

Foredraget bliver krydret med billeder fra det virkelige liv. Jeg fortæller om et spændende arbejde og tager udgangspunkt i rigtige sager gennem tiden.

 

Praktisk

Foredragsholder

Knud Erik Rasmussen
Jeg er uddannet elektriker, har været ved søværnet og derefter taget en uddannelse som toldbetjent. Jeg har også været på den engelske toldskole i Liverpool og lært, hvordan man undersøger skibe - både skibe fra de mindste til de største krydstogtsskibe. Jeg har været ansat i SKAT, hvor jeg var operativ leder af gruppen, derudover har jeg undervist på toldskolen, politiskolen og søværnets maritime skoler. Jeg har efter min pensionering fra SKAT læst min el-uddannelse op igen, og underviser nu på et kursuscenter for el-montører.