Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

En flygtnings fortælling

Helle Asmild inviterede en flygtning fra Syrien til at bo som en del af sin familie. Han havde en historie med sig om sin flugt, om integration og om sin søgen efter den bror, der forsvandt på turen over Middelhavet.

Det er en gribende fortælling om håb og savn, men også en historie om, hvordan den danske kultur kan påvirke de nytilkomne. Hvordan opleves det at komme til Danmark, når man kommer fra et sted, der er så anderledes? Og hvordan er det egentlig at have en flygtning boende som et medlem af sin husstand og familie? Hvor er det, at det går galt?

Vi misforstår og fejlfortolker hinanden på livet løs, og Helles familie er ingen undtagelse. Hvordan griber vi sådan et møde an, og hvordan retter vi op på fadæserne? Hør om Helles erfaringer til dette tankevækkende foredrag.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Mikrofon hvor dette almindeligvis bruges.

 

Praktisk

Foredragsholder

Helle Asmild
Jeg optræder med foredrag, musik og historiefortælling i hele landet. Jeg er uddannet musiker på harmonika og har afholdt foredrag i mere end 20 år. Jeg fortæller bl.a. om mine rejser og kulturmøder og om at være mor i en musikfamilie med 5 børn.