Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3000 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Engagerende musikalsk underholdning v/ Ole Nørskov

Er der noget bedre end at samles omkring musikken? Garneret med sjove historier og erindringer fra et langt og aktivt liv. Nej vel?

Netop dét sætter Ole Nørskov fokus på til disse hyggelige timer i musikkens og de gode historiers selskab. Ole vil, siddende på sin barstol, fortælle om sit liv og derved bringe sig selv tættere på publikum. Det krydres med masser af gode og populære sange – alt sammen båret af humor og godt humør.

Vi kommer vidt omkring og hører både dansktop, ældre og yngre danske og udenlandske sange og folkelige genrer – og hvis publikum ønsker det, lægger Ole også gerne op til fællessang.
Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause.
Udstyr: Adgang til strøm samt plads til en barstol og to højtalere.

 

Praktisk

Foredragsholder

Ole Nørskov
Jeg har været skolelærer i 38 år og har også som yngre haft en lang karriere som håndboldspiller, hvor jeg både har spillet i AGF og på landsholdet. Begge dele har beriget mit liv med morsomme og tankevækkende oplevelser og formet mig til den person, jeg er i dag. Da lemmerne ikke mere ville lystre hjernens sprælske ambitioner, startede jeg en karriere som musiker, og de sidste 25 år har jeg rejst land og rige rundt og underholdt unge og gamle fra den mindste sammenhæng til de største festivaler.