Er du dus med danske sange – danske film- og revysange

En blandet musikalsk buket bestående af muntre og sjove gamle danske sange. Til foredraget vil Anne-Mette, akkompagneret af en pianist, synge gamle danske musicals samt enkelte danske operettemelodier.

Og du kender helt sikkert dem alle: “Er du dus med himlens fugle”, “Livets glæder”, “Den allersidste dans”, “Musens sang”, “Du er min øjesten”, “Sig de ord du ved”, “Viljasangen”, “Hvem har du kysset i din gadedør”, “Solitudevej”, “Han har min sympati” og mange flere.

Fra Morten Korch, Liva Weel, Marguerite Viby, Hans Kurt, Kai Normann Andersen og Svend Gyldmark til Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen og mange andre. Fra en tid hvor helten var en Poul rigtig-Hardt. Anne-Mette leverer musik og sang med lune og varme.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk