Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Et solstrejf i en vandpyt – dansk Melodi Grandprix i sang og ord

Et musikalsk foredrag om den specielle danske tone, som aldrig har fornægtet sig, selv om vi forsøger. I de ældste melodier kan man tydeligt genkende den danske klangfarve, og derfor er hovedvægten også lagt på de gamle melodier.

Har det danske sprog været en forhindring i forhold til at kunne gøre sig i det europæiske? Er der stadig et dansk særkende, når man som i de senere års danske Melodi Grandprixer har sunget på engelsk, eller bliver alt blot til fælles lyd? Dette giver Anne-Mette sit svar på til foredraget, hvor hun også fortæller om kunstnerne og om de aktuelle år: fra starten af 1956 til 1967, samt de ufrivillige pauser herefter og frem.

Vi skal gennemgå vinderne og nogle af dem, der ikke vandt, men alligevel blev populære. Til foredraget optræder også en pianist.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Foredragsholderen medbringer eget udstyr.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk