Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Etiske dilemmaer – er det kun god underholdning eller en sund omtanke værd?

Samtale omkring etiske dilemmaer er blevet til underholdning på tv og i radioen med programmer som Spørg Charlie og Mads og monopolet. Og det er ikke så mærkeligt, for vi er nysgerrige på andres problemer med kærligheden, arvestridigheder og meget andet.

Mange af de etiske problemstillinger kan henføres til en diskussion på baggrund af de ti bud. Men hvordan kan vi afgøre, hvad der er rigtigt og forkert?

Det skal vi høre om til dette spændende og vedkommende foredrag om etiske dilemmaer omhandlende fx aktiv dødshjælp, sortering af menneskefostre efter deres arvemasse, utroskab og arvesager. Der er mange dilemmaer og nok at diskutere.
Varighed: 75-100 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk