Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1350 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Fællessange, der vækker minder

Fællessang er sundt!  Det vækker minder og giver glæde. Pernille medbringer sanghæfter med 45 sange og deltagerne vælger hvilke sange, der skal synges. Sangene er en god blanding af slagere, film- og revy-sange, hits og evergreens. Det er mest danske sange, men også et par udenlandske sange har fundet vej…..

F.eks.: “Alle sømænd”, “Only Sixteen”, “Her i vores hus er glæde”, “I en lille både, der gynger”, “Dansevise”, “Edelweiss”, “Mormors kolonihavehus”, “Det var på Fred’riks- berg”, “Hvem kan sejle”, “Love Me Tender”, “Jeg har elsket dig så længe jeg kan mindes”, “Sommer og sol”, “De nære ting”, “Tag med ud og fisk”, “Oh Marie” og mange flere. Der vil undervejs være lidt gætterier og Pernille vil fortælle små historier om nogle af sangene, der bliver valgt.

Kan tilpasses plejehjem.

Pris: kr. 1350,- i dagtimer / 1600,- for aften/weekend

 

Praktisk

Foredragsholder

Pernille Alstrup Jensen
Jeg er jeg en glad musikant, der elsker at bruge musikken i kontakten med andre mennesker. Sang og musik kan noget særligt. Det sidder dybt i os, rører ved vore følelser, og der er mange minder knyttet til sang og musik. Men fremfor alt skaber det glæde. Ud over sangen og musikken bygger mit besøg på at skabe god kontakt og dialog med publikum. Bl.a. gennem historier og gætterier om de enkelte sange. Mere end 30 års erfaring med ældre mennesker på lokalcentre og i plejeboliger har lært mig, hvor meget god kontakt betyder for et vellykket arrangement. Dele af foredragene kan arrangeres som fællessang. Sanghæfter kan medbringes. De fleste foredrag kan tilpasses til plejehjem.