Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Familiekrøniken – når virkeligheden overgår fiktionen

Om skæbne, den kristne tro, kærlighed, død – og om børn der bliver givet bort. Men også en fortælling om slægtsgården, om humor og om at stå fast i gummiskoene og holde begge ben på jorden – lukke lyset ind og lave smuthuller til fest selv i krisetider.

Kort sagt: Kom med til en gribende fortælling om livet gennem flere generationer, men også om Danmarkshistorien og samfundsudviklingen.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Mikrofon (gerne headset) og højt cafébord/talerstol.
Pris: kr. 3750,- (ekskl. transport).

 

Praktisk

Foredragsholder

Dagmar Helles Brendstrup
Jeg er vokset op på slægtsgården Mariendal ved Ebeltoft og er nu tredje generation på gården - 4. og 5. generation er ved at overtage gården. I mange år arbejdede jeg på DR som journalist, redaktør, studievært og chef. Fra journalistikken tog jeg springet ind i museumsverdenen og var i 11 år direktør for Glasmuseet Ebeltoft. I dag arbejder jeg som foredragsholder og journalist og er næstformand i bestyrelsen for Hempels Kulturfond og formand for Kunstudvalget på Hospice Djursland. Derudover er jeg medforfatter på flere bøger, bl.a. Kunsten på Hospice Djursland og Glassified. Hjemmeside: www.dagmarbrendstrup.dk