Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3950 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Forandring fryder – eller?

Overalt i samfundet sker der store forandringer i et hastigt tempo. På arbejdspladser løser ledere og medarbejdere komplekse opgaver sideløbende med vedvarende krav om nye forandringer. Hvorfor reagerer vi så forskelligt på forandringer, og hvornår er forandringer til det bedre? Hvad kan organisation, ledelse, medarbejdere og den enkelte gøre for at håndtere de svære følelser og mellemmenneskelige mekanismer, som kan spille os et puds i forandringsprocesser?
Disse spørgsmål tager Tina Risager fat på i foredraget, hvor hun bruger anekdoter i et levende samspil med publikum og gerne lægger op til efterfølgende debat, hvis publikum ønsker det.
Varighed: 60-90 min. alt efter foredragsbookerens ønske.
Udstyr: Projektor, lærred, internetadgang og evt. tavle.
Pris: kr. 3950,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 60 min. og kr. 4550,- (ekskl. transportudgifter) ved foredrag på 90 min.

 

Praktisk

Foredragsholder

Tina Risager
Jeg er lektor og cand.mag. i læring og forandringsprocesser og har desuden en diplom i ledelse. Derudover er jeg sygeplejerske og har hovedsageligt min kliniske erfaring fra gerontopsykiatrien, plejehjem og hjemmeplejen. Den erfaring har jeg udbygget med ledelse i både Grønland og Danmark, hvor jeg bl.a. har erfaret, hvordan større forandringsprocesser kan påvirke grupper og enkeltpersoner. De erfaringer har jeg båret ind i lektorfunktionen ved VIA University College samt i mine forsknings- og udviklingsopgaver i VIA Aldring og Demens. Jeg arbejder nu selvstændigt i min virksomhed Resopti, hvor jeg udbyder webinarer, uddannelse og kompetenceudvikling på ældre- og demensområdet. Hjemmeside: www.resopti.dk