Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

6000 kr.

troubaburen og fortælleren

Fortælleren og Troubaduren

Et foredrag for ældre medborgere med glade viser, kendte sange og fortællinger med poesi, genkendelse og humor.

Fortælleren og Troubaduren inviterer publikum med på en erindringsrejse i barndom, ungdom og voksenliv. Publikum oplever genkendelsens glæde, befriende grin og lyst til at synge, nynne og brumme med.

Vi sammensætter et program fra et stort repertoire af viser, sange og historier. Programmet tilpasser vi hver gang til netop din forsamling og til den tid du har afsat i dit program.

 

Praktisk

Foredragsholder

Jens Peter Madsen
Jeg er en rigtig historiefortæller, som sætter gang i erindringer og spreder fortælleglæde med historier, som jeg selv fik fortalt som barn, eller som jeg selv har forfattet gennem et langt liv som seminarielærer og kunstner. Jeg har holdt foredrag om fortælling i mere end 25 år og er nu aktuel med bogen Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller. Hjemmeside: www.jenspetermadsen.dk Jens Peter Madsen er også aktuel med konceptet Fortælletime DIREKTE, som er en internetudgave af en meget gammel tradition, som mange ældre kender fra deres skoletid. Se mere her: https://www.youtube.com/user/digitalstorytellerdk/videos