Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Fra alle os til alle jer – de flotteste og mest berømte Disney-klassikere

Tag Walt Disney og dit barnebarn ved hånden og kom og hør alle de pragtfulde sange fra Disneys over 60-årige lange produktion.

Alle klassikerne – lige fra Snehvide, Pinocchio, Askepot og Lady og Vagabonden – til de mere moderne figurer såsom Pocahontas, Skønheden og Udyret og Løvernes Konge.

Lad generationerne mødes og lad jer begejstres sammen. Du og dit barnebarn vil elske det. Anne-Mette synger sangene på dansk, ledsages af en pianist og giver et kort oplæg til hver sang.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk