Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Verden rundt, globus

Gaudis Barcelona

Barcelona er verdenskendt for sin arkitektur, og modernismen og den karakteristiske, betagende stil, der præger byen, opstod i midten af 1800-tallet som følge af et stort økonomisk opsving.

Cataloniens forsøg på at genoptage sin gloriøse fortid var især præget af arkitekten Antoni Gaudi (1852-1926), og hans aftryk ses stadig tydeligt i dag. Hans mange fantastiske bygningsværker overskygger alle andre, selvom de fleste er over 100 år gamle.

Disse fascinerende værker skal vi høre meget mere om til foredraget, hvor der også perspektiveres til Barcelonas andre berømte kunstnere som Joan Miró, Pablo Picasso og Salvador Dali.
Varighed: 2×45 min. (45 min. foredrag og ca. 45 min. rejsefilm, bestående af videooptagelser og stilbilleder krydret med speak og baggrundsmusik).
Udstyr: Lærred el.lign. Ved større forsamlinger også mikrofon. Bærbar computer, projektor og højtalere kan medbringes, hvis det ikke kan stilles til rådighed.

 

Praktisk

Foredragsholder

Eigil Lyhne
Jeg er uddannet socialrådgiver og har i 9 år været ledende misbrugskonsulent i Aarhus Amt, og jeg har også været forstander for flere misbrugsinstitutioner i mange år. Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder, og som leder har jeg ofte holdt foredrag om sociale forhold. Inden for de sidste 20 år har jeg "rejst verden tynd" og lavet mange rejsefilm.