1950 kr.

Gittes monologer

Oplev Per Højholts berømte monologer om Gittes sjove og noget indskrænkede opfattelse af livet. På godt aarhusiansk udtaler hun sig bl.a. om sit syn på Nationalbanken, Alperne, Biblioteket, Socialdemokratiet, musikken og naturen.

Vi hører alle de monologer, vi grinte af op gennem 80’erne, og vi hører om Per Højholt, som i øvrigt også var en dygtig performer. Forfatteren var en yderst bramfri mand og kvik i replikken, så der blev skudt med skarpt fra hoften.

Vi griner, fordi vi hurtigt genkender lidt af os selv i monologerne. “Eller er ‘et måske naboen. Jamen, sån’ er ‘et altså bar’, Susanne!”
Udstyr: Headset/knaphulsmikrofon.

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk