Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3250 kr.

Guderns ø: Bali – det kulturelle paradis

Bali kaldes Gudernes Ø og det med god grund, for på Bali er guderne overalt, og her lever guderne meget tættere på menneskerne end andre steder i verden.

Øen Bali ligger dybt inde i det indonesiske rige, og balineserne er hinduer. Solvarme Bali er et meget velvalgt sted til både kulturelle eventyr og paradisisk ferie.

Tag med når Nikolaj fortæller om overdådige kremationer, underskønne templer, enestående ceremonier og musik med teater, hvor myterne kommer til live.

Paradiset Bali er selvfølgelig også strande med palmer, sand og sol hvor man dovent kan få dagene til at glide over i hinanden. Der er strande for familier, for festaber og for dem der ønsker total ro.

Dagture væk fra Bali Vest for Bali ligger Java – verdens tættest befolkede ø – med gamle ruintempler og rygende vulkaner. Øst for Bali ligger Lombok der af mange ses som et mindre spoleret Bali, og videre mod øst ligger Komodo med de frygtede ‘drager’, varanerne.
Varighed: 2 x 45 min.

Udstyr:

 

Praktisk

Foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte
Jeg er uddannet cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi, professionel foredragsholder med 20 års erfaring og globetrutter. Jeg er far i Globetrotterfamilien, medlem af De Berejstes Klub, tidligere chefredaktør på rejsemagasinet Opdag Verden, og har optrådt som vært på rejseprogrammer på TV. Jeg er specielt fascineret af verdens kulturer, historie og religioner. Hjemmeside: https://www.foredragomrejser.dk/online-foredrag-rejser