Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

4750 kr.

Har du også haft en dårlig dag, skat?

Et liv under konstant pres bør ingen udsættes for. Alligevel er det hverdagen for mange. Kærlig opmærksomhed fra et andet menneske betyder alverden. Kender du signalerne? Ved du, hvordan du hjælper? Og hvornår er du selv den, der har brug for hjælp?

Helle Simonsen fortæller levende og ærligt om, hvordan hun i mange år lå under for en udmattende præstationskultur. De tårnhøje krav, hun stillede til sig selv, ledte til toppræstationer og anerkendelse. Perfekt udenpå, men indeni var alt kaos.

En dag gik det galt. Kombinationen af et skænderi, et tomt pilleglas og et kærligt spørgsmål sendte Helle i knæ. Sammenbruddet blev åbningen til et andet liv. Gennem hårdt arbejde med sig selv og sit selvbillede fik hun lagt de forbandede forventninger på hylden.

I dag inspirerer Helle andre til at elske sig selv, som dem de er. Med børnebogen “Columbus på eventyr” bringer hun selvkærlighed ned i børnehøjde og i sine foredrag deler hun sin egen historie og de værktøjer, der har hjulpet hende.

Bliv inspireret til et liv med mindre pres og mere kærlighed.

Du bliver klogere på:

  • Hvordan skam og skyld spænder ben for livsglæden
  • Hvorfor det er vigtigt at kende forskel på selvtillid og selvværd
  • Hvilke metoder, der kan hjælpe dig – og andre – til et rigere liv
  • Hvordan du kommunikerer, så dit barn/barnebarn føler sig set og elsket
  • Hvad det vil sige at elske sig selv som den, man er – med alt hvad det indebærer

Foredraget henvender sig til:

Foredraget findes i versioner, der egner sig til både forældre, bedsteforældre og unge i udskoling og på videregående uddannelser.

 

Praktisk

Foredragsholder

Helle Simonsen
Helle er 38 år og mor til to børn. Hun er børnebogsforfatter og tidligere elitefodboldspiller. Hun er uddannet inden for marketing og har videreuddannet sig med kurser inden for kognitiv coaching og Enneagrammet. Hjertet banker for mennesker og deres potentiale og i dag arbejder Helle med mennesker og kultur i en start-up virksomhed i København.