Himmerland, Rebild Nationalpark

Himmerland

Et forunderligt navn – og et forunderligt sted! Til dette foredrag om Himmerland kommer vi til at møde en egn, der rummer eventyr og historie.

Vi skal høre fortællingen om “Himmersyssel” og om cimbrerne, og vi kommer til at stifte bekendtskab med spændende personer som Tordenkalven, Bette Fanden, krybskytten Lars Kjær og Røverne fra Rold Skov.

Poul Marcus fortæller også om kongen fra Trend, Johannes V. Jensen, frøken Cronemann, Mamsellen fra Visborggaard og ikke mindst om “Marens Patter”.