Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

“Historien bag ansigterne” – et foredrag med kant og empati

Foredraget “Historien bag ansigterne” henvender sig til alle, der vil høre historien om virkelige mennesker i en for os, uvirkelig verden.

Jeg formidler mine oplevelser med alvor og ikke mindst humor, for selvom de mennesker, jeg møder, lever i den dybeste fattigdom, er de hjertevarme og meget lattermilde.

I foredraget fortæller jeg om de oplevelser, jeg har, når jeg rejser rundt i Sydøstasien. Jeg besøger de små landsbyer og storbyernes slumkvarterer, hvor jeg fotograferer de mennesker, jeg møder. For mig er det ikke kun vigtigt at fotografere på mine rejser – det er ligeså vigtigt at tale med de mennesker, jeg fotograferer, og høre deres historie. Det giver mig en indsigt i og forståelse for de urimelige vilkår, mange mennesker lever under.

Foredraget kan tilpasses både fotointeresserede og ikke-fotointeresserede, som gerne vil have en førstehånds rejseoplevelse.
Varighed:
Udstyr: Projektor m. HDMI port + Lærred.

 

Praktisk

Foredragsholder

Jens Andersen
Jeg er en fotograf fra Aarhus C med stor passion for den dokumentariske portrættering af mennesker. På mine rejser ud i verden har jeg fotograferet virkelige mennesker, jeg møder, som lever et helt andet liv, end vi ser herhjemme. For mig er det ikke kun vigtigt at fotografere på mine rejser - det er ligeså vigtigt at tale med de mennesker, jeg fotograferer, og høre deres historie. Det giver mig en indsigt i og forståelse for de urimelige vilkår, mange mennesker lever under. Pris: 2250 kr. for foredrag afholdt i Aarhus kommune. Pris uden for Aarhus Kommune: 5750 kr. Hjemmeside: www.finefoto.dk