Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Historien om Jerry Lee Lewis

Jerry Lee Lewis var rock’n’roll virtuosen bag klaveret, manden som blev udødeliggjort ved at sparke til både klaverbænk og tangenter, spille klaver med både hænder, fødder og numse, turnerede med navne som Elvis, Johnny Cash og Carl Perkins, som satte ild til sit klaver under en koncert og mange andre vilde historier.

Foredraget handler om Jerry Lee Lewis’ turbulente rock’n’roll liv. Jeg vil spille og fortælle om musikken som prægede Jerry Lee Lewis, musikken som han kom frem med og som han var på tourné med.

Til foredraget vil jeg fortælle om Jerry Lee første år, hvordan han fik sit første klaver, sit første spillejob, sit tilnavn ”killer”, hans ”rise to fame” og selvfølgelig spille en masse musik undervejs.Vi skal høre sange som “Shake rattle and roll”, “Great Balls of fire”, “Breathless” og mange flere.

Det bliver en fantastisk musikalsk rejse om en mand, som vi mistede 28. oktober 2022 i en alder 87 år og hvis spillestil og talent stadig kan imponere og chokere.

 

Praktisk

Foredragsholder

Rasmus Mogensen
Rasmus Mogensen er cand. mag. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet, og har efterhånden spillet hele landet rundt. Han er aktiv som musiker i forskellige projekter med klaveret som omdrejningspunkt. Genremæssigt bevæger Rasmus sig indenfor blues, boogie-woogie, rock'n'roll i sit eget musikprojekt. Derudover er han kapelmester på revyer og musicals, korleder og sangvært. Og sidst men ikke mindst spiller Rasmus i festband til alle slags fester, han spiller dinnermusik og han kan i det hele taget slet ikke lade være med at spille hvis han ser et klaver... Fælles for alle foredragene er, at de er fyldt med god musik og I vil gå opløftet og glade derfra.