Hvilke sange spillede orkestret i 1967-68-69-70 osv.?

“Jo, vi tog de nye sange på, efterhånden som de kom frem i radioen og på hitlisterne. Danske, engelske og amerikanske sange. Country musik, dansktop, popsange, folkesange, hitsange og filmsange.”

I dette musikalske foredrag skal vi se på et bredt udsnit af de mange interessante sange fra 60’erne og 70’erne, og man er meget velkommen til at synge med.

Der vil både blive sunget, spillet guitar og givet diverse lydeksempler, mens man kan gætte med på, hvilket årstal sangene kom frem, og hvem der hittede med dem. Vi sætter måske en flaske vin eller to på højkant til dem med den bedste hukommelse.
Udstyr: Ingen krav.

Jørgen S. Mogensen
Jeg er musiker og har været det gennem mere end 40 år. Jeg har indspillet flere albums med egne sange og medvirket på talrige indspilninger. Jeg synger og spiller både på guitar og tangenter. Hjemmeside: www.mogensenmusik.dk