Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Hvor heldig kan man være? – om mennesker på min vej

For Peter Plys var det allerbedste øjeblik øjeblikket lige før, han satte labben i honningkrukken. For Dagmar Helles Brendstrup har mødet med engagerede, “skæve” mennesker med kant været fantastiske øjeblikke.

I foredraget fortælles bl.a. om Hans og Edith på Albuen i Nakskov Fjord, om Krudt Peter i Thy og om murersønnen og glaskunstneren Finn Lynggaard fra Skive. Vi får derfor et væld af gribende, betydningsfulde og morsomme fortællinger i løbet af disse timer i selskab med Dagmar.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Mikrofon (gerne headset), højt cafébord/talerstol og projektor.
Pris: kr. 3750,- (ekskl. transport).

 

Praktisk

Foredragsholder

Dagmar Helles Brendstrup
Jeg er vokset op på slægtsgården Mariendal ved Ebeltoft og er nu tredje generation på gården - 4. og 5. generation er ved at overtage gården. I mange år arbejdede jeg på DR som journalist, redaktør, studievært og chef. Fra journalistikken tog jeg springet ind i museumsverdenen og var i 11 år direktør for Glasmuseet Ebeltoft. I dag arbejder jeg som foredragsholder og journalist og er næstformand i bestyrelsen for Hempels Kulturfond og formand for Kunstudvalget på Hospice Djursland. Derudover er jeg medforfatter på flere bøger, bl.a. Kunsten på Hospice Djursland og Glassified. Hjemmeside: www.dagmarbrendstrup.dk