Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Det gode liv, glade mennesker

I morgen er den første dag i resten af dit liv

Årene går hurtigt, og det føles med alderen som om, det går hurtigere og hurtigere. Vi halter ligesom bagefter tiden og bruger den måske ikke altid på den bedste måde. Vi hader at spilde tiden og elsker at spare tid, selvom vi ikke kan sætte den sparede tid i banken for at bruge den senere hen.

Dette skal vi høre nærmere om til et alvorligt, opmuntrende og humoristisk foredrag om at leve livet med rettidig omhu og med tidens ophør for øje – et emne der optager os alle.

Undervejs i foredraget inddrages litterære eksempler fra bl.a. Benny Andersen, Ludvig Holberg og Svend Åge Madsen.
Varighed: Ca. 75 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk